Onderhoudstips | Vlekverwijderingstips | Veelgestelde vragen | Contact Chem-Dry hoofdkantoor

 

Chem-Dry gaat verder dan een schoon tapijt of schone meubelen

 

Een beter binnenmilieu met Chem-Dry

 

Droger

Chem-Dry is een beproefde methode met een diep reinigende werking voor uw tapijt of (meubel)stoffering. Omdat de reinigingsmethode 80% tot 90% minder vocht gebruikt dan andere reinigingsmethoden, kunt u de ruimtes al weer binnen één tot twee uur in gebruik nemen.

 

Chem-Dry laat geen drijfnat en onfris tapijt achter
Hoe sneller een tapijt droog is, hoe beter dit is voor uw binnen milieu. Onfrisse geuren als gevolg van een te hoge vochtigheidsgraad blijven uit. Hierdoor wordt ook de groei van bacteriën en huisstofmijt tegengegaan. Het resultaat is een beter en gezonder binnen milieu.

 

 

Schoner

U zoekt de zekerheid van een goed en diep gereinigde vloerbedekking, vloerkleed of meubelen? Dan bent u bij Chem-Dry in goede handen. Onze reiniging gaat verder dan de bovenkant van de stof. Chem-Dry duwt het vuil niet met hoge druk dieper tussen de vezels, maar verwijdert juist vuil en ongezonde elementen (denk bijvoorbeeld aan fijnstof, allergenen of huisstofmijt), diep uit het tapijt en stoffering.

 

Uw tapijt blijft langer schoon
Chem-Dry maakt niet alleen uw tapijt grondiger schoon. We houden uw tapijt ook langer schoon. Waar bij andere reinigingsmethoden achterblijvende zeep- of poederresten als een magneet nieuw vuil aantrekken, is dit bij Chem-Dry niet het geval. Er komt namelijk geen zeep of poeder aan te pas. Nieuwe vervuiling blijft langer uit en op termijn bespaart u dus geld. Kiest u voor een extra bescherming, dan kan die besparing nog verder oplopen. De zelfstandige ondernemers van Chem-Dry geven u hierover graag meer uitleg.

 

Gezonder

Chem-Dry AktiefEen gezond binnenmilieu heeft een positief effect op gezondheid en welzijn van de mensen in dat binnenmilieu. Onderzoek toont aan dat de Chem-Dry diepte reinigingsmethode de luchtkwaliteit in een ruimte sterk verbetert. Chem-Dry gebruikt weinig vocht en gaat zo de groei van bacteriën tegen. De sproei-extractie methode zorgt ervoor dat mijten en andere organismen die diep in het tapijt of meubelstof genesteld zitten, verdwijnen. Een weldaad voor mensen.

 

 

 

 

 

Tips voor een goed binnenmilieu

  • regelmatig stofzuigen, bij voorkeur met een borstelstofzuiger
  • vervang met regelmaat de filters en stofzuigerzak van uw stofzuiger
  • ventileer de ruimte continu
  • gebruik goede inloopmatten om binnengelopen vuil te beperken
  • eet niet achter het bureau, daardoor blijft de werkplek schoner
  • houd een Chem-Dry Vlekkenblusser beschikbaar om direct te kunnen ingrijpen bij morsen.

Voordelen van Chem-Dry extractiemethode

  • vuil, stof en andere irriterende stoffen worden naar de oppervlakte gebracht en verwijderd in plaats van naar de onderkant gedreven
  • Chem-Dry voorkomt door weinig vochtgebruik de groei van bacteriën
  • het reinigingsmiddel The Natural® bestaat uit natuurlijke ingrediënten en is daardoor veilig voor mens en dier