Onderhoudstips | Vlekverwijderingstips | Veelgestelde vragen | Contact Chem-Dry hoofdkantoor

 

Over Chem-Dry Aktief

 

Chem-Dry Aktief is gevestigd in Ede en Nijmegen. Vanuit deze 2 vestigingen wordt een zeer ruime regio bediend. Chem-Dry Aktief heeft als doel al haar zakelijke en particuliere klanten optimale service en kwaliteit te leveren. Dus niet alleen de schoonste vloerbedekking of meubilair, maar ook eerlijke adviezen voor het onderhoud en uitstekende nazorg. Uw tevredenheid als klant is voor Chem-Dry Aktief de maatstaf van kwaliteit. Dat Chem-Dry Aktief goede kwaliteit en optimale service verleent hebben de vele klanten sinds begin jaren 90 al gemerkt!

 

Binnenmilieu is thuis en in kantoren een steeds belangrijker onderwerp. Voor bedrijven geld dat werknemers zich prettiger voelen in een gezonde omgeving. Daardoor daalt ziekteverzuim en stijgt de productiviteit. Wist u dat een schone vloerbedekking en (mogelijk nog belangrijker) schone kantoormeubelen van grote invloed kunnen zijn op het binnen milieu? U leest meer over dit onderwerp op de pagina beter binnenmilieu.

 

Zowel particulieren als bedrijven worden door Chem-Dry Aktief bediend. Iedereen kan rekenen op een vrijblijvende prijsopgave en een advies op maat. Voor bedrijven kunnen we een speciaal onderhoudsprogramma opstellen zodat het tapijt en het kantoormeubilair er altijd piekfijn uit ziet.

 

Wilt u na het bezoeken van deze website meer weten over Chem-Dry Aktief en haar dienstverlening bel dan met een van de onderstaande vestigingen of gebruik het contactformulier op deze website.

 

Ede 0318-651096

Nijmegen 024-3603086